Contact

Primaria comunei Chiajna

Adresa: Primaria Chiajna Strada Pacii nr. 75, judetul Ilfov
Telefon: +40(21)4361122 / +40(21)4360067    Fax: + 40 (21) 4361144
Adrese de e-mail : financiar@primariachiajna.ro
juridic@primariachiajna.ro
registru_ag@primariachiajna.ro
registratura@primariachiajna.ro
Webpage: http://www.primariachiajna.ro

52 Responses to “Contact”

 • FOGARDI

  Buna ziua, Domnule Primar,
  Stau pe str. Apeductului si in momentul de fata Militari Residence a demarat construirea a 6 blocuri cu 9 etaje iar Avangarde residence a facut anul a esta 2 blocuri de 4 etaje si vor sa ajunga la 3000 de apartamente.
  Din Chiajna se iese pe un singur drum catre Iuliu Maniu si acesta are doar 1 banda pe sens. Ce aveti de gand cu cei care locuiesc aici? o sa circulam o zi cei cu numere pare si alta zi cu numere impare? Dimineata si seara deja se formeaza colone la iesirea catre Iuliu Maniu. O sa stam si noi cum stau cei din Pipera la bariera?

 • Daniel

  Vreau sa-l felicit pe Domnul Primar pentru faptul ca trotuarul facut pe Rezervelor are cativa stalpi in mijloc. asta nu ar fi mare lucru daca trotuarul nu ar avea decat 80 cm latime si stalpii 40 cm diametru.De asemenea nu putem decat sa fim incantati de dansul atunci cand da autorizatii pentru construirea a zeci de blocuri cu inaltimi de demisol + parter + 8 + mansarda (10 etaje)
  Bravo tie Domnule Primar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>